19.6.17

Fortællingernes Ø

Har du hørt om Fortællingernes Ø ?

Det har du måske ikke, for det er et hemmeligt sted som ikke mange kender. Her bor to søstre. De to søstre hedder Marluna og Katsolla. De er lyttere. De er findere. De er fortællere. De er formere. De kan lide at lytte til lyde, sange og fortællinger. De kan lide at finde lyde, sange og fortællinger. De kan lide at synge og fortælle og lave lyde. De kan lide at lave former med deres ben og arme og maver og de kan lide at lave former med sand og sten og græs. De kan lide at drømme om natten og fortælle om deres drømme om morgenen. Og så kan de lide at få gæster i deres magiske verden.

Du kan ikke finde Fortællingernes Ø på landkortet, men alligevel har den altid eksisteret. Det er en mystisk ø, som kun opdagelsesrejsende, skibbrudne søfolk og særlige gæster når frem til. På øen hos søstrene, følger tiden sin egen rytme og alt levende er fyldt med fortællinger. 

Fortællingernes Ø er et Huskunstner-projekt for børn og unge skabt af skulptør og installationskunstner Malene Pedersen og skuespiller, historiefortæller og komponist Katrine Faber. De to kunstnere har begge stor erfaring i pædagogiske kunstneriske projekter med mennesker i alle aldre og de har samarbejdet i mange år.